Prostalgene

Prostalgene
Rate this post

Testa Prostalgene, effektiva droppar mot kronisk prostatainflammation. Prostatakörteln är en del av genitalkörtlarna som är involverade i ejakulationsbildningen. Dess primära funktion är produktion av sekret vars uppgift är att öka spermiernas livskraft. Sekretionen står för cirka 15-30 % av den totala ejakulatvolymen. Prostatakörteln är ett muskel-körtelorgan som hos en frisk man har en storlek ungefär som en valnöt. Den är placerad under urinblåsan.

 

Hitta priset     Visa användarrecensioner

Prostalgene kommer hjälpa oss att må bättre. Mer maskulin.

Män och pojkar kan vara säkra på att moder natur inte utrustade oss med prostatakörteln för ingenting. För att njuta av alla livets glädjeämnen gäller detta också för våra manliga ättlingar som vi lämnar bakom oss. Men livet är inte en dans på rosor och ibland står motgångar på lur. Till exempel kronisk prostatit.

Även män har sina problem

Prostatit är en sjukdom som uppenbaras av frekvent och smärtsam urinering. Det kan ha både kronisk och akut form. Vi talar om akut form om symptomen kvarstår i minst tre månader. Andra symtom inkluderar feber och smärta lokaliserat i könsorganet, men också i ljumsken eller nedre delen av buken. Akut form åtföljs också av illamående, kräkningar, frossa eller övergripande svaghet. Hotad grupp är män över 50 år, men yngre människor kan också lida av denna sjukdom.

Det kan finnas fler orsaker till inflammationen; en av dem är bakteriell infektion, men sällan virus eller svampsjukdom. Den akuta formen av inflammation orsakas av E. coli, vars överföring också är möjlig genom urinröret. Bakterier kan också överföras genom samlag.

Eftersom det bara finns ett fåtal fall som orsakats av bakterier, är en antibiotikakur inte alltid effektiv. Dessutom kommer de flesta diagnoserna också att kräva sjukhusinläggning; mindre ofta kan endast öppenvårdbehandling ges under minst fyra veckor. I kronisk form är behandlingen mycket långvarig med frekventa upprepningar och inga urologer är eniga om behandlingsprocessen. För patienter innebär detta betydande begränsningar i vardagen och ökad psykisk belastning. Obehandlad prostatit kan leda till spridning av inflammation i kroppen. Vid kronisk prostatit finns risk att patienterna blir sterila.

Vad är Prostalgene?

Prostalgene är ett naturligt preparat med hälsofrämjande sammansättning. Den har fördelaktiga effekter vid behandling av kronisk prostatit och kan användas för att behandla godartad prostatahyperplasi.

Sammansättning – naturens hemligheter beprövad i generationer av våra förfäder

Vad ligger bakom denna stora framgång?

Sågpalmetto

Palmfruktsextrakt från sågpalmetto. Olja från dessa bär innehåller ett antal användbara fettsyror, fytosteroler och andra substanser som är kända för sina fördelaktiga effekter på prostatakörteln. De förhindrar utvidgningen och förvärrade urinproblem. Urbefolkningar i Nordamerika använder dem för närvarande som afrodisiakum.

Tiggarnöt

Tiggarnöt är en välkänd ört som växer i torra miljöer i Europa, Asien, Afrika och Australien. Dess löv, stam, topp och rötter innehåller ämnen som är fördelaktiga för mänsklig organism, inklusive fytosteroler, sapogeniner, glykosider, flavonoider och alkaloider. Några av dem hjälper till att stödja erektion och återställa manlig libido.

Luddunört

Luddunört (liten blomma ur dunörtssläktet) används traditionellt som en medicinsk ört med en antiinflammatorisk effekt på det urologiska området. Det innehåller bland annat ämnen som lectiner, kaempferol, quercetin och myricetin som framgångsrikt hjälper till att behandla prostatakörteln, lindra smärta vid urinering, hjälp mot njursjukdomar och andra sjukdomar som är särskilt besvärliga för äldre män.

Magnesiumklorid

Den sista viktiga ingrediensen i Prostalgene naturliga preparat är magnesiumklorid som tar hand om förnyelse av blodtillförsel till prostatan.

För en värdig erektion igen

Prostalgene är en produkt som används för att behandla kronisk prostatit. Män som regelbundet använder den behöver inte besöka toaletten så ofta som de brukade. Prostalgene hjälper till att lindra smärta och kramper i ljumsken, brännande känsla och obehagligt tryck under urinering. Det har också en positiv inverkan på kvaliteten på ditt sexualliv. De första tecknen på förbättring kan ses under den första veckan då Prostalgene tas. Oönskade symtom återkommer inte ens efter avslutad behandling. Samtidigt förstärks erektionen.

Produkten har inga oönskade biverkningar på kroppen och är också lämplig för äldre personer som är mest utsatta för problem med prostatakörteln.  Eliminering av de långvariga problemen har också en positiv inverkan på patientens psykiska tillstånd. Och det är verkligen värt det!

Hur använder man Prostalgene?

Känslan av skam i samband med ett besök hos urologen är tyvärr en vanlig anledning till att vissa män skjuter upp en behandling av prostatakörteln. Prostalgene kan beställas hemifrån, således kommer all form av rädsla inte på fråga.

Dessutom är Prostalgene lätt att använda; häll några droppar i ett glas och drick. Den är färglös, lukt- och smakfri. Den kommer i form av en lösning som används i en koncentration av 10 droppar blandat med vatten. Den rekommenderade dosen är 10 droppar, två gånger om dagen. Patienter har rapporterat fullständigt eller nästan fullständigt försvinnande av oönskade symtom som smärta, kramper eller frekvent urinering efter en behandling under två månader.

Beställ inom några minuter

Det är lätt att få tag på Prostalgene. Bara några klick och tillverkaren ordnar med resten. Inga besök på överfulla stormarknader, inget tidskrävande resande. Beställ på tillverkarens officiella webbplats. Du kan redan se fram emot ett snyggt paket som levereras via posten.

Vad säger nöjda Prostalgene-användare?

Ett antal recensioner som publicerats på Internet tyder på att produktens effektivitet har testats och en positiv effekt har visats hos de flesta patienter. Många kunder noterade också lindring av smärta, kramper och brännande känslor. De flesta män är övertygade om att Prostalgene hjälper till att minska prostatan till sin ursprungliga storlek. Är inte det övertygande nog att testa?

Recensioner

Prostalgene
4.9 Total
Fördelar
  • innehåller inga syntetiska ämnen och är inte ett antibiotikum. Därför är dess användning inte en börda för din kropp
  • Den är tillgänglig utan recept
  • användningen är 100 % säker; alla ingredienser passerar genom noggranna tekniska processer som utvinner extrakt med maximalt aktiva substanser utan några oönskade ingredienser
Nackdelar
  • endast tillgängligt på internet hos exklusiva återförsäljare
Kvalitet
Effekt
Ansökan
Pris

Visa fler recensioner     Gå till säljarens officiella hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.