Black Mask

Black Mask
Rate this post

Varje kvinna vill bli vacker. Det finns många olika krämer, sminkprodukter och ansiktsmasker på marknaden. Idag har vi fokuserat på ansiktsmasker. Vårt intresse hölls av en produkt som heter Black mask. Det är en ansiktsmask med svart färg som rekommenderas för problematisk hud. Denna mask är inte särskilt känd på marknaden; men den lovar mirakel. Därför vill vi ta en titt på den mer detaljerat. Är den verkligen så fantastisk eller är det bara ett säljknep?


Hitta priset     Visa användarrecensioner

Avskalningsmask mot pormaskar

Har du en problematisk hud benägen för akne och pormaskar? Du kan då prova en speciell ansiktsmask som är utformad för djup rensning av problematiska ansiktsdelar. Många kvinnor lider av akne – inte bara tonårsflickor. Speciellt täppt porer som manifesteras av pormaskar är mycket irriterande.

Masken innehåller aktiverad bambukol som utgör huvudkomponenten i denna kosmetiska produkt. Tack vare avskalningsprocessen tar den bort döda hudpartiklar och pormaskar från huden och förhindrar aknebildning. Tillverkaren lovar en enkel applikation och verkligt synliga resultat.

Vad består denna black mask(svart ansiktsmask) av?

Bambukol

Detta är en traditionell produkt gjord av japanskt hantverk. Den är rik på aktiv anjon som balanserar pH i huden och representerar ett utmärkt förebyggande mot hudåldring. Den rensar huden helt och hållet, djupt och tar bort irriterande pormaskar. Huden blir ren, mjuk och livlig.

Vetegroddar

Är en källa till flera viktiga vitaminer och det kallas ofta ”koncentrerad hälsa”. Den är rik på aminosyror, mineralsalter, vitaminer och proteiner. I synnerhet innehåller det E-vitamin och antioxidanter. I masken fungerar vetegroddarna som en stärkare med regenerativa effekter. Det mjukar upp rynkor och huden samt ger tillräcklig fuktighet.

Provitamin B5/panthenol

Detta är en aktiv substans som är inte bara är bra för ditt hår utan också för din hud. Den har helande effekter, lugnar huden och återfuktar den till djupet, lindrar irritation och inflammation. Panthenol används ofta på sommaren i händelse av överdrivet solljus.

Grapefruktolja

Detta är ett utmärkt botemedel mot bakterier, jäst, svampar och virus. Det återställer fettavsöndrande körtlar, stänger porer och tar bort skadliga ämnen från huden. Det lindrar klåda och används ofta mot mjäll i hårbotten. Dessutom fuktar det huden.

Alla dessa ingredienser är helt naturliga, vilket ger ansiktsmasken de bästa egenskaperna. De enskilda ingredienserna kompletterar varandra perfekt.

Hur använder man masken?

Appliceringen är väldigt lätt. Följ bara stegen nedan.

  1. Applicera masken på ren hud i ett tjockt lager. Undvik områden runt ögon och hår.
  2. Lämna masken på din hud i 20-25 minuter. När den är torr blir den elastisk och bör inte vara obekväm. De aktiva substanserna tränger djupt in i huden.
  3. Efter att tidsgränsen löper ut, ska du enkelt avlägsna och ta bort masken. Det är mycket enkelt utan behov av sminkborttagningsprodukter, vatten eller tvål. Det är dock lämpligt att tvätta ansiktet och använda en kräm efteråt.

Och det är all!. Snabbt och väldigt bekvämt. Undrar du hur man känner igen en problematisk hud? De viktigaste symptomen är utslag, olika fläckar, finnar eller fläckning av huden. Speciellt finnar och deras ”poppande” är mycket farligt för huden. Vätskan är infekterad och sålunda kommer antalet finnar att öka.

Tillverkaren förklarar att ansiktsmaskens svarta mask fick genomgå dermatologisk och klinisk provning. Det visade sig vara mycket effektivt vid behandling av akne och finnar.

De första resultaten bör ses så tidigt som efter den första appliceringen. Efter 14 dagar blir resultaten ännu mer synliga. För optimalt resultat rekommenderas att du använder masken i minst en månad. Tack vare sin naturliga sammansättning orsakar inte masken allergiska reaktioner.

Hur beställer man?

Denna produkt kan beställas uteslutande via tillverkarens webbplats, vilket kan vara avskräckande för vissa användare. För närvarande är masken inte tillgänglig på apotek. För beställning måste du ange ditt namn, efternamn och telefonnummer; sen är det bara vänta tills en kompetent person kontaktar dig.

Recensioner och användarupplevelse

Det finns inte många recensioner angående denna produkt. Från de få recensionerna har vi lärt oss att masken verkligen tar bort pormaskar och mjukar upp huden. Det är verkligen en mycket intressant kosmetisk produkt.

Recensioner

Black Mask
4.9 Total
Fördelar
  • naturlig sammansättning
  • Inga biverkningar
  • dermatologiskt testad
  • Enligt tillverkaren är resultaten certifierade
Nackdelar
  • relativt högt pris
  • avskalningsmask är kanske inte lämplig för alla
Kvalitet
Effekt
Ansökan
Pris

Visa fler recensioner     Gå till säljarens officiella hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.